I morgen skulle jeg egentlig reise på testjobbing, men så ble det selvfølgelig avlyst pga sykdom. Er det ikke typisk? Nå som jeg hadde forberedt meg så mentalt, og var så klar. Ja, da måtte det selvfølgelig bli avlyst.

Jeg håper jeg får sjansen til å testjobbe til uka igjen. Håper virkelig at jeg kan få en fast jobb der. Det hadde vært helt supert, da det passer så godt i forhold til barnehagens åpningstider. Hva og hvor den jobben er kan jeg dessverre ikke røpe enda. Jeg skal fortelle mer senere hvis alt går i orden.


Nicklas sliter med ørevondt stakkars. Han gråt og hadde så vondt i sta. Han har akkurat fått en paracet, så håper det hjelper litt. Jeg ringte legevakta også jeg da. Fikk beskjed om at jeg måtte gi han paracet, ibux og nesespray. Visste ikke at det fantes nesespray til 5 åringer en gang,jeg. Jeg gir han jo fortsatt stikkpiller jeg. Er ikke så lett å få i så små barn vanlig paracet. Husker selv fra da jeg var yngre at mamma knuste paraceten og tok det med syltetøy. Han er jo egentlig for stor til å få stikkpiller nå også, men tenker at det er bedre enn ingenting.

Håper han blir raskt bedre, og at det ikke er noe ørebetennelse på gang. Jeg får være en god mamma, og litt sykepleier i kveld.

 

 

 

Jeg skjønner det bare ikke jeg. Hvorfor det skal være så vanskelig å finne seg en jobb. Ja, jeg jobber med forever living da, men jeg merker jeg savner en jobb å gå til også. Det er jo ikke så lett når arbeidsmarkedet er så dårlig. Spesielt her på Hadeland. Jeg har jo så lyst til å jobbe, men det er vanskelig å finne en jobb som bare er på dagtid. Jeg er jo alenemor til en gutt på snart 5, så derfor blir det vanskelig for meg å jobbe på kvelden og i helger.

Jeg har skrevet innlegg på Facebook hvor jeg er på jakt etter jobb, og i dag er jeg i lokalavisa. Nå håper jeg virkelig det dukker opp en jobb til meg snart.