Riktig god lørdag, kjære deg! 

Jeg er så utrolig glad om dagen. Merker godt at våren er her, og at det er lysere dager ute. Det er helt fantastisk. Nå ser jeg frem til sommer, og at det skal bli enda varmere ute. Slippe å ha på masse klær. Det er fortsatt kaldt ute om natta og morgenen. Jeg jobber utrolig masse med businessen min om dagen, men det er så utrolig gøy! Vil virkelig lykkes med dette her, så jeg står på. Merker jo at ting går sakte, men sikkert. fremover.  Jeg elsker jo sosiale medier, og synes markedsføring er spennende. En unik mulighet for å lære og utvikle seg, samtidig som jeg hjelper bedrifter.

Forrige helg var jeg på strikkecruise med DFDS Oslo- København. Det var en kjempekoselig tur. Møtte mange andre strikkere, og ble kjent med mange nye herlige mennesker. Inspirerende å se hva alle andre strikket på.

Jeg har ikke lagt noen planer for hva jeg og Nicklas skal gjøre i helga. Det er noe galt med bilen min, så den må pent få stå. Den skal heldigvis på verksted på onsdag, men fryktelig kjedelig! Merker jeg ikke er så gira på å legge masse penger i den bilen, men håper det bare er noe småtteri, og at det ikke blir så dyrt.

Ønsker dere en nydelig lørdag, og fortsatt god helg!

Jeg er så utrolig glad. Endelig har jeg funnet noe jeg ønsker å drive med. For ca en måned siden opprettet jeg nytt enkeltmannsforetak, og jobber nå med å hjelpe bedrifter til å bli mer synlig på nett. Jeg elsker jo sosiale medier, og synes markedsføring er kjempespennende. Jeg har jo en del erfaring med det å lage nettsider, skrive nyhetsbrev, annonser osv, så jeg mener selv jeg har det som skal til.

Jeg er allerede i kontakt med to firmaer her på Hadeland, så det er veldig spennende! Det er bare å jobbe på! Målet er å få nok kunder til at jeg etter hvert kan leve av dette.

Sjekk gjerne ut hjemmesiden min hvis du ønsker HER.