Kroppen min er ikke noe særlig god. Sliter en del med vond nakke, skuldre og rygg. Jeg skulle egentlig til naprapat i går, men på grunn av snøkaoset, så valgte jeg å bli hjemme. Merker at smertene går veldig opp og ned. Håper virkelig det snart gir seg, eller så får jeg ordne med ny time. Det er mye bra som skjer for tiden. Jeg har startet ett firma som heter somehjelperen hvor jeg hjelper bedrifter til å bli mer synlig på nett. Jeg hadde møte med ett firma i går. Det var veldig gøy og spennende.

På fredag som kommer skal jeg på møte med NAV. Snakke om hva som skal skje fremover i forhold til det med jobb. NAV har jo prøvd å få meg ut i jobb i ca 7 år nå. Har funnet ut at jeg helst vil jobbe for meg selv. Nå har jeg funnet ett billigere coachingutdannelse/kurs som jeg håper at NAV kan dekke for meg.

Til lørdag reiser jeg på båttur på strikkecruise Oslo-København. Det gleder jeg meg kjempemasse til. Kjenner ingen, men blir nok kjent med noen. Eller så klarer jeg meg fint uansett. Skal bli godt med husmorferie 🙂

Håper du har det bra!

 

 

 

 

 

Følg meg gjerne på instagram HER

Dette med jobb er ikke enkelt, men nå har jeg bestemt meg. Uansett hva som skjer, så skal jeg nå våge å gå for drømmen. Etter at jeg slet psykisk tidligere, så har jeg lenge hatt ett stort ønske om å hjelpe og inspirere andre som sliter psykisk til å få mer tro på seg selv.

For ca ett par uker siden havnet jeg litt i kjelleren. Jeg kjente på det med å finne en jobb er vanskelig. Nå har jeg fått råd,hjelp og veiledning fra NAV om å finne jobb i ca 7 år uten noe særlig hell. Hvor lenge er det meningen at man skal holde på? Dette kjente jeg veldig på, og nå må jeg sette foten ned. Jeg tror ikke jeg er skapt til å ha noe 8-16 jobb. Kanskje er det noe psykisk som ligger bak? Jeg vet rett og slett ikke. Til uka skal jeg ha møte med NAV, så jeg håper vi sammen kan finne ut av det. Det er snakk om at vi kanskje skal reise i en samtale med fastlegen min også.

Noe jeg også har følt og kjent på er at jeg alltid havner tilbake på det at jeg skal hjelpe andre som sliter psykisk. Da er det kanskje det som er meningen at jeg skal gjøre 🙂

Uansett, drømmen er å hjelpe og inspirere andre som sliter psykisk, men jeg ønsker også å holde foredrag hvor jeg kan dele min historie. Og det skjer til høsten. Jeg har allerede booket 2 foredrag, og håper å få booket flere. Det blir spennende!

 

Hvorfor blogger du og jeg, egentlig? Det er jo så dødt. Ikke like populært som før. Jeg føler at jeg skriver til en vegg hvor ingen leser eller gidder å kommentere. Så hva må egentlig til, for å få lesere?

Nei, tror jeg kanskje bare skal holde meg til snapchat og instagram. Der ser folk hva jeg deler, og folk engasjerer seg.

 

Dagen i dag har vært en superfin dag. Den har gått i ett, fra mårran til kvelds.

Idag måtte vi bare ut i det nydelige påskeværet som er. Sola har varmet godt i dag. På dagen i dag var vi i barnehagen å lekte. Vi grillet pølser, spiste kvikk lunsj og drakk påskebrus. Det var så godt å kjenne sola varma skikkelig.

Etter å ha vært i barnehagen noen timer, så dro vi hjem for å slappe av en times tid. Så gikk turen til McDonald’s. Nicklas lekte og spiste. Han var veldig trøtt når han skulle legge seg, så tror han var fornøyd med dagen.

Alt i alt, en superflott dag! Håper du har hatt en fin dag også 🙂 

Bare innom for å ønske du som leser dette en riktig påske. Her starter vi med hjemme påske, og så reiser vi på hytta til mamma og stefaren min på skjærtorsdag. Det gleder jeg meg kjempemasse til, da det er flere år siden jeg var på hytta sist. Jeg tror det kommer til å bli en fin påske. Lover godt med det fine været som er ute hvertfall. Skal bli koselig å tilbringe litt tid på hytta med familien.

For meg er påske å spise kvikk lunsj og appelsiner. Drikke solo. Gjerne grille pølser. Eller så håper jeg det blir ett par skiturer, og kanskje noe påske aktivitet med de andre nabohyttene? Og ikke minst litt godis må til!

Kos dere masse!