Her er det en rolig dag i dag. Veldig godt, da jeg er forkjøla. Jeg har vært syk siden i helga som var. Da lå jeg rett ut med feber. Veldig kjedelig, men men. Det er vel kanskje tiden for litt forkjølelse nå.

Nå sitter jeg å strikker på en ny traktorlue som skal være julegave til tantebarnet mitt. Det er så stille på jobb i dag, så da er det godt å slappe av. Veldig godt med rolige dager.

 

Her er det ferdige resultatet på traktorlua:

Må si jeg ble veldig fornøyd med lua. Fint mønster. Sønnen ble veldig fornøyd også, så det er jeg utrolig glad for. Nå skal han bruke lua hver dag i barnehagen, så det er et godt tegn.

Akkurat nå så sitter jeg å strikker traktorlue og drikker kaffe. Sønnen ønsket seg en ny lue, og han digger jo traktorer, så jeg fant denne lua. Perfekt! Heldigvis er det ikke så mye igjen nå. Gleder meg til å se resultatet når den blir ferdig. Han ønsker seg traktorgenser også, men det må jeg ta på nyåret. Har litt julegaver jeg skal strikke, så da må jeg sette genseren på vent.

Er du glad i å strikke? Hva strikker du på nå?

Da har jeg fått stekt opp 5 kg med medisterkaker. Da har vi nok i jula. Nam nam. Jeg har også tatt vare på krafta i sterile glass. Ei venninne tipset meg om å bruke krafta og blande med litt fløte. Da får jeg teste det ut.

 

Har du forberedt noe til jul? Begynt på julegaver? 

Er det noe jeg brenner for, så er det gründere som tørr å satse. Tørre å våge. Tørre å gå for sine drømmer. Nå har jeg endelig gjort det. Jeg har lenge drømt om å starte min egen nettbutikk, og endelig er drømmen realisert. Foreløpig går det veldig trådt med salget, men jeg håper det vil ta seg opp litt mer etterhvert.

 

Nettbutikken min heter www.psyktbrasjappa.no . Det jeg ønsker å ha fokus på er egenpleie. Jeg ønsker å selge produkter du kan sette av tid til deg selv med. Psykisk helse er jo ett tema jeg brenner for, og jeg vet hvor viktig det er å ta vare på seg selv, for å fungere best mulig i en hektisk hverdag.

 

Foreløpig har jeg ikke så mange produkter i nettbutikken, men jeg jobber aktivt med å få inn flere. Ta gjerne en titt på nettbutikken min HER