Er det noe jeg er dårlig til, så er det å kjøpe blomster. Jeg er så redd for at Nicklas skal reagere på dem, da han har både astma og allergi. Men så er det jo mest gress han reagerer på og dyr. På fredag kjøpte jeg denne fine gule blomster. Jeg merker jeg er klar for påskeferie snart nå. Vi skal på hytta til mamma og stefaren min. Det gleder jeg meg kjempemasse til, for jeg har ikke vært der på flere år nå.

Her har det vært en stille og rolig helg så langt. Nicklas måtte bli hentet tidlig fra barnehagen på fredag, da han hostet og var slapp. Heldigvis er han bedre nå. Han hoster fortsatt litt, men ikke så masse som han gjorde. Satser på å sende han i barnehagen igjen i morgen.

Håper du har hatt en fin helg! Ønsker deg en nydelig søndag!

Jada, iblant kommer det kreative frem og jeg får lyst til å lage noe. For en god stund siden kjøpte jeg sånn start smykkesett. Nå er jeg helt hekta, og har laget opptil flere.

Det er så moro å ha litt å pusle med. Litt skjermfri. Nå har jeg bestilt enda flere perler også, så nå gleder jeg meg til det kommer i posten😊

Har du prøvd å lage egne armbånd før?

Følg gjerne hagens_smykker på instagram

Bildet er hentet fra unsplash.com

Jeg husker godt fra tiden jeg slet psykisk. Jeg elsket, men samtidig hatet å være alene. Det var godt å være alene. Da slapp alle å se meg på det verste. Når jeg var med andre følte jeg meg litt som ett menneske. Da var jeg i godt humør, og hadde det koselig. Men jeg tilbrakte mye tid alene. Kjente mye på ensomhet, og at ingen brydde seg om meg. I ettertid tok jeg selvfølgelig feil.

I dag ELSKER jeg å være alene. Kanskje fordi jeg er alenemor, og setter så stor pris på alenetiden jeg har. Jeg har siden jeg var liten, vært veldig glad i å være alene. Jeg synes det er godt å nyte roen. Bruke tid til å slappe av, og bare bruke tid på akkurat det jeg har lyst til.

Kanskje er du mye alene, enten frivillig eller ufrivillig. Kanskje føler du deg ensom? Eller kanskje du sliter med å vite hva du skal bruke tiden på?

Jeg hadde lyst til å skrive om dette, da dette er noe jeg har kjent mye på. Det å være ensom, og ikke vite hva jeg skal bruke all tiden min på.

Her kommer mine tips:

  1. Finn deg noen hobbyer og interesser som du kan bruke tid på. Det gjør at du glemmer klokka, og tiden går plutselig veldig fort.
  2. Sett av tid til egenpleie. Pleie deg selv. Ta deg en god dusj, ta en ansiktsmaske, stell føttene dine.
  3. Det blir aldri tomt for husarbeid. Gjør det koselig rundt deg. Tenn gjerne lys om kvelden. Lag deg noe godt å spise. Det hjelper mye på psyken hvordan omgivelsene rundt deg er.
  4. Finn ut hvorfor du ikke trives med å være alene. Kanskje savner du det å være sosial? Da må du finne løsninger på hvor du kan være sosial som passer deg.
  5. Skriv ned det som plager deg, og som du tenker på.

Håper du liker tipsene mine!

For ett par dager siden hentet jeg en pakke med noen notatbøker. Den ene har jeg valgt å ha som en drømmebok. Hvorfor, tenker du kanskje? Jo, fordi jeg tror det er større sjanse for å oppnå noe om jeg skriver det ned. Da har jeg en egen bok hvor jeg kan drømme meg bort, og det synes jeg er så fint.

Jeg er med i en app som heter Heart Mentality, og der er jeg med i ett program som heter “Dream with heart.” Det er veldig spennende. Også er vi en fin gjeng der inne som heier og støtter hverandre.

Jeg har mange drømmer, og mye jeg har lyst til. Jeg tenker at alt er mulig. Alt til sin tid.

Noe av det jeg drømmer om:

  • Skrive flere bøker (ja, jeg har gitt ut en diktsamling tidligere)
  • Reise til Australia
  • Eie egen leilighet/eller eget hus
  • Reise rundt å holde foredrag om mobbing og psykisk helse. Dele min historie.
  • Jobbe som coach hvor jeg hjelper andre med å oppnå sine mål og drømmer. Hjelpe andre mennesker til å få mer tro på seg selv.
  • Reise rundt i Norge

Hva drømmer du om? 

Bildet er hentet fra unsplash

For en herlig følelse! At noen har fått øynene mine opp for meg. Noen vil ansette meg.

Ikke har jeg bare fått tilbud om å testjobbe en plass, men nå har jeg også fått mulighet til å jobbe i barnehage og som personlig assistent også. Økonomisk sett, så håper jeg å få jobb der jeg skal testjobbe. Det er den jobben som er best betalt. Det jeg er litt usikker på, er om jeg kommer til å takle å være i en 100% jobb. Det er veldig lenge siden jeg har jobbet fullt. Men jeg har jo trua på at jeg vil klare det om muligheten byr seg. Det kan jo ikke skade å prøve. Hva er det verste som kan skje?

Jeg er så takknemlig. Jeg er veldig motivert til å begynne å jobbe. Nå venter jeg bare på at jeg skal få vite når jeg skal få mulighet til å testjobbe igjen. Har ikke hørt noe enda om det blir testjobbing til uka. Jeg har ikke takket nei til å jobbe i barnehage enda. Jeg var ærlig med hun som ringte at jeg måtte testjobbe i den jobben jeg har fått mulighet til først. Jeg har heller ikke takket nei som personlig assistent. Jeg tenker å reise på intervju, og at ikke skader med en prat. Kanskje kan jeg ta noen vakter i helger når jeg har barnefri, eller på tirsdager når jeg har barnefri? Jeg får se. Jeg kommer uansett også til å være ærlig med han angående den jobben jeg skal teste ut.

Det ordner seg for snille piker!