I går bestemte jeg meg for å lage wraps, da formen ikke er på topp. Jeg er snørrete, og slapp. Heldigvis er jeg bedre i dag enn i går, så det går fremover. Jeg lagde wraps med philadelpia naturell, salat, kokt skinke med krydder og vanlig ost. Det var veldig godt. Enkelt og greit. Har ikke laget det så mye tidligere, men synes det var veldig enkel og god fingermat. Kommer til å prøve dette flere ganger med forskjellige ting inni.

Har du laget wraps før? Hva pleier du å ha i dem?

Bildet er hentet fra unsplash.com

Hva deler du på sosiale medier og ikke? Hvor går grensa di? Har du noen gang tenkt over dette? Eller deler du absolutt alt? Jeg har nok blitt litt mer reservert nå enn før. Selv om jeg liker å dele både oppturer og nedturer. Jeg ønsker å vise både det gode og det vonde.  Gode dager og dårlige dager. Hvordan er det med deg? Er det noe du IKKE deler på sosiale medier i det hele tatt?

Er det noe jeg brenner for, så er det jo åpenhet. Men jeg mener allikevel at det viktig å sette en grense. Være bevisst over hva du skal dele og ikke.

Jeg vil gjerne høre din mening! Hvor går grensa di? 

 

Det ordner seg for snille jenter, sies det. Jeg har vært så heldig å få meg jobb som salgskonsulent for Verisure. Gleder meg kjempemasse. Begynner allerede med opplæring på tirsdag som kommer. Det blir veldig spennende.

Jeg trodde å være selger for Verisure var å gå fra dør og dør å banke på, eller å selge alarmer via tlf. Men det funker ikke helt sånn. Ja, de banker på dører også, men mye foregår ansikt til ansikt. Noe jeg synes er veldig bra. Jeg ble skikkelig gira og motivert etter at jeg var på intervju. Veldig bra provisjon, og mulighet for bonuser.

Ser veldig frem til å jobbe. Ha noe å gå til. Gjøre noe fornuftig, og se litt andre mennesker,

Endelig litt rolig her hjemme. Sitter å koser meg med kaffe og litt hekling. Driver å hekler en løper til stuebordet. Blir noen store hull her og der, men det får gå. Hekling er ikke helt min sterkeste side. Mer glad i å strikke, men vil bli god på å hekle. Øvelse gjør mester.

Ute er det -18. Frister ikke gå ut i denne kulda, men får se hva jeg og sønnen finner på etterhvert. Merker at han har mye energi, så egentlig bør jeg få han til å løpe noen runder rundt huset. Hihi!

Håper du har en fin lørdag!

2024 er godt i gang. Jeg føler meg fortsatt litt lat etter jula, men håper det snart endrer seg. Jeg har lagt mange planer, og satt meg mål for det nye året. Jeg prøver og ikke pushe meg for mye heller. For meg er det viktig å ha fokus på det jeg vil ha mer av, og prøve å kvitte/gjøre mindre av det jeg ikke vil ha i livet.

Noe av det jeg ønsker å ha fokus på i 2024:

  • Komme i gang med trening. Generelt være mer aktiv. Jeg er veldig glad i å sitte rolig å strikke osv, så jeg må komme meg mer opp av sofaen.
  • Fortsette å bruke forever living produkter fast, da jeg merker det gjør godt for meg. Skal også jobber mer aktivt med forever, da jeg har ett ønske om å bygge team og få flere faste kunder.
  • Skrive mer. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og ønsker å sette av mer tid på dette.
  • Slutte å røyke.
  • Komme meg mer ut. Være mer sosial sammen med andre.

 

Har du satt deg noen mål for 2024? Del de gjerne med meg! 

Riktig godt nyttår!
Jeg har storkost meg masse i jula med familien. Det har vært veldig deilig med juleferie. På nyttårsaften tok jeg og sønnen det bare rolig hjemme, men det var helt greit. Alt i alt en fantastisk jul.

Endelig er 2024 i gang. Nytt år med blanke ark. Jeg er spent på hvordan dette året vil bli. Jeg har satt meg en del mål om hva jeg ønsker å oppnå. Jeg skal hvertfall jobbe med å oppnå det. Synes det er veldig kjekt å sette meg mål, så jeg har noe å jobbe etter. Er det noe jeg brenner for, så er det personlig utvikling.

I morgen skal jeg komme i gang med treninga igjen. Det skal bli deilig!

Har du satt deg noen mål for året?