I går var jeg hos dyktige og flinke Inger. På “avkobling fra hverdagen” på Harestua. Jeg ble veldig fornøyd med neglene! Kjekt å kunne unne seg litt slike ting iblant. Skal fikse neglene mine en gang til før julaften, og da blir det mer julenegler. Synes disse ble så søte med snø og snøfnugg på.

  • Jeg er født 18.april 1992 på Gjøvik sykehus
  • Bor og oppvokst på Hadeland
  • Alenemor til Nicklas på 5 år
  • Elsker å sette av tid til egenpleie. Rense ansiktet, ta ansiktsmasker, fotbad osv.
  • Liker å være kreativ i form av å strikke, brodere, fotografere og driver med bullet journaling. Elsker å sitte å dekorere med klistremerker, washitape osv. Liker også å skrive og tegne.
  • Liker å lese bøker. Det blir mest selvutviklingsbøker og krim
  • Elsker aloe vera produktene fra Forever Living
  • Glad i bake. Det blir ofte til at jeg baker horn, boller og gjærbakst generelt.
  • Gitt ut en egen bok. En diktsamling. “livets opp- og nedturer”. Det er dikt fra jeg slet psykisk, og hvordan jeg har det nå i dag.
  • Jeg ELSKER kaffe. Drikker mye kaffe hver dag!
  • Liker å gå på cafė.
  • Elsker å bli kjent med nye mennesker. Være sosial generelt.

Det var litt om meg. Fortell gjerne litt om deg selv 🙂 

Bildet er hentet fra unsplash

I år bestemte jeg meg for å være tidlig ute med julegavene. Det er så godt å slippe å tenke på det når desember kommer. Jeg mangler bare en, og den skal jeg fikse til mandag. Det er så godt å være ferdig. Mangler å pakke inn noen da, men det gjør jeg litt sånn når jeg gidder.

Jeg pleier alltid å være seint ute. Jeg sier til meg selv hvert år, at “neste år skal jeg være tidlig ute”. Synes jeg er nokså tidlig ute i år, da jeg nesten er ferdig.

I desember skal jeg bare fokusere på å kose meg. Og det skal bli så godt!
Har du begynt med julegaver?

Jeg er så drittlei. Det maset fra NAV. De har prøvd å få meg i jobb i over 7 år nå. Forskjellige tiltak og forskjellige utprøvinger. Legen mente at jeg kunne fungere bedre i jobb hvis jeg pratet med psykisk helse under arbeid når ting ble litt tøft. Jeg bare merker at jeg har fått nok. Nå er jeg på nytt tiltak i Hapro igjen… Hjelp til å komme ut i jobb. Tusenvis av spørsmål skal stilles på nytt. Samme prosessen som før. Jeg har lyst til å spy bare av tanken. Hvor lenge skal de holde på før de skjønner at jeg ikke fungerer i en jobb? 

Jeg har nok med å være meg. Være alenemor, holde det rent i leiligheten og rett og slett bare ta vare på meg selv. Hva må jeg gjøre for at de skal forstå alvoret? Må jeg slå i bordet? skrike? gråte? Jeg har prøvd så mange ganger å forklare dette, men NAV bare fortsetter å kjøre på.. 

Jeg er så lei. De må da skjønne at nok er nok snart? 

Nylig ble jeg FAU leder i barnehagen. Jeg er utrolig takknemlig for å ha fått denne muligheten.  Jeg har ett ønske om å gjøre en forskjell. Hva kan jeg bidra med som kan være positivt for barna? Jeg vil tenke nytt. Gjøre noe barnehagen ikke har tenkt på før. Noe annerledes. Det trenger ikke være noe veldig stort, men noe som barna setter pris på. Jeg liker å engasjere meg. Bidra der jeg kan. Det er alltid så koselig å komme i barnehagen, da det alltid er ett barn eller to som kommer bort til meg.

Nylig fikk vi tak i en grillhytte som nå drives å settes opp. Det vet jeg barnehagen har ønsket seg lenge. Og vi har hatt byttedag av klær hvor vi hadde frivillig vippsing. Det synes også var veldig gøy! Men hva mer kan jeg gjøre? Nå er det siste året til sønnen i barnehagen, og jeg har så lyst til å finne på noe bra!

Hvis du har noen gode tips til hva jeg kan finne, så er jeg takknemlig for det! 

Reklame | Reklame for egen nettbutikk hos forever living

Egenreklame

I over 2 uker nå har jeg vært flink til å drikke aloe vera fra forever living, og nå merker jeg at noe er i ferd med å skje med kroppen. En endring. Jeg merker at formen er bedre, og at jeg har mer energi. Jeg drev med forever living for noen år siden, og så ble jeg med igjen januar 2022. Nå i det siste har jeg vært veldig aktiv med å dele på sosiale medier, og vært flink til å bruke produktene selv. Det gjør godt for meg. Jeg merker det bra. Aloe vera drikken er fantastisk, og så bra for kroppen.

Kanskje er det din tur til å prøve også? Du kan lese mer og bestille >HER<

Nå er det lenge siden jeg har skrevet her sist. Tenkte derfor å oppdatere dere litt om hvordan det går. For en liten stund siden sluttet jeg som gründer. Jeg har i flere år prøvd masse forskjellig uten å lykkes. Det er krevende å drive for seg selv. Det tok så mye krefter. Jeg merker at jeg har mye mer energi, og at jeg har det bedre med meg selv etter at jeg ga meg.

Nå er jeg støttekontakt for en person, og venter på svar angående en 43% stilling på en jobb. Perfekt arbeidstid og arbeidsmengde.

Eller så går det greit ellers. Jeg får veiledning av barnevernet en gang i uka, for at jeg skal bli tryggere som mamma. Jeg sliter litt med å sette grenser, og klare å stå i det. Men det har blitt mye bedre nå i det siste. Nicklas tester ganske ofte grenser, men det er jo sånn det er i alderen han er. Jeg er utrolig takknemlig å få hjelp.

Julegavene er jeg nesten ferdig med. Mangler kun en, og så er jeg ferdig. Den må jeg vente med til desember. Brukt litt for masse penger nå til julegaver, men det går heldigvis sånn akkurat. Jeg hadde tidligere frivillig forvalter på NAV, men tok over økonomien min selv for 3 måneder siden. Synes det har gått overraskende bra. Jeg setter opp budsjett for hver måned, og det gjør at jeg har oversikt.

Nå venter jeg bare på 1 desember. Vil pynte til jul. Har sett noen har begynt å pynte allerede, men synes det er altfor tidlig.