Nå sitter jeg nydusjet i sofaen etter å ha vært ute. Jeg har vært på Harestuavannet og gått på ski. Det var så fantastisk herlig! Kan ikke huske sist jeg gikk på ski, men det var utrolig morsomt. Var deilig å gå på ski i strålende sol. Jeg var også innom Gråmerra. Det er en koselig liten café. Sett mange fine bilder derfra lenge, men først nå jeg fikk kommet meg dit. Spiste en foccacia med pesto og parmesan + skinke og drakk kaffe mocca. Nam nam!

Nå blir det å slappe av med kaffe og litt sport på tv.

Ønsker deg en nydelig lørdag!   

Nå orker jeg ikke ha det sånn her lenger. Lei av å ha lite energi og orke lite. Jeg vil ha en god helse, så jeg kan være en god utgave av meg selv. Og ikke minst en god mor til Nicklas.

I dag stumpet jeg røyken.  Nå er jeg klar for å ta bedre vare på helsa mi. Jeg har bestemt meg, og jeg er skikkelig motivert.

På onsdag var jeg på treningssenteret en tur. Tror jeg har vært støttemedlem der siden juli, og hadde første turen min der først nå. På treningssenteret møtte jeg på en PT, så jeg slo til og bestilte time. Første time med PT blir førstkommende onsdag. Det blir veldig spennende. Det blir veldig kjekt å få litt råd og veiledning. Hjelp til riktig trening som er tilpasset meg. Ja, det koster litt, men tror det absolutt er verdt det i lengden.

Dette skal jeg klare. Jeg har trua! Heia heia meg!

Bildet er hentet fra unsplash.com

Skal jeg hamstre inn mat nå, eller skal jeg bare vente å se hvordan det går?

I går hørte jeg på nyhetene at det er lurt å hamstre inn mat nå, da maten øker 1 februar. I dag tidlig, så leste jeg at det var bortkastet, da man ikke vet hvilke matvarer som øker enda. Hvor dyr vil egentlig maten bli? Er jeg bekymret? Ja, litt. Tenk om det stiger så kraftig at jeg fremover må tenke  billigmiddager? Tenk om jeg ikke får råd til å unne meg litt godteri i helgene, for alle pengene mine må gå til mat?

Det går mange tanker i hodet mitt. Jeg er litt redd, men tror allikevel jeg skal klare meg greit. Men jeg tenker på de som har veldig dårlig økonomi fra før. Hvordan vil det gå med dem? Kommer de til å sulte? 

Nei, jeg orker bare ikke overtenke. Ikke ta sorgene på forskudd.

Hva synes du om at maten skal øke i pris?

Nytt år betyr nytt år med nye muligheter. Er det noe jeg er flink til, så er det å følge magefølelsen. Om det er så lurt i lengden alltid er ikke sikkert, men jeg tror dette blir veldig bra. Før jul så bestemte jeg meg for å bytte network marketing selskap. Så nå har jeg sluttet med nu skin og begynt med Forever living(igjen). Jeg drev med forever living i 2014, så det begynner å bli noen år siden.

Jeg er veldig glad for å ha tatt dette valget. Noe av det jeg ønsker å ha fokus på i 2023 er helsa mi, og jeg synes forever living har en del produkter som kan hjelpe meg med dette.

I går bestilte jeg startboksen, og nå venter jeg bare spent på at det skal komme. Dette blir gøy!

Riktig god mandag! 

Her startet vi dagen veldig rolig. Jeg leverte ikke Nicklas før ca halv 9. Men det er helt greit. Det er godt med rolige dager uten stress. Bare ta livet helt med ro. Når vi kjørte til barnehagen kom det veldig nydelige rosa farger på himmelen. Jeg måtte ta bilde når jeg kom hjem igjen. Elsker solopp og nedganger. Det er så utrolig fint!

I dag har jeg ingen store planer. Det blir nok en veldig rolig dag. Bare slappe av, strikke og kanskje lese litt bok. Det er noe jeg har vært dårlig til å sette av tid til. Nemlig å lese. Det er ett av mine mål å sette av mer tid til nå i 2023.

Håper du har en nydelig nydelig start på dagen og uka! 

Hei, og riktig godt nytt år. Håper du har en fin start på året, og at du tar vare på deg selv. Her skjer det fryktelig lite spennende om dagen. Det blir en del strikking, eller så følger jeg med på stillinger som blir lyst ut. Håper å få noe å gjøre snart. Jeg har jo nettbutikken min, men der er det lite fart.

I dag har jeg følt meg som en levende zombie i hele dag. Vært så trøtt. Jeg la meg tidlig, og nå ligger jeg våken i senga. Får vel snart prøve å sove litt igjen.  Tenkte jeg skulle prøve å få til å blogge litt fremover.