Jeg sitter og prøver å oppsummere hvordan året har vært. Året har bestått av både opp og nedturer. Jeg har prøvd meg som gründer, og har ikke lykkes. Etter at jeg bestemte meg for å gi meg med det, så har min hverdag blitt mer rolig. Det har jeg hatt veldig godt av.

Mammarollen er mye mer krevende nå enn det har vært tidligere. Jeg får veldig god veiledning fra barnevernet hvor jeg får hjelp til å bli en tryggere mor. Det er mye testing av grenser, og å stå opp i kampene alene kan til tider være tøft. Men jeg øver og øver, og prøver å sette klarere grenser slik at sønnen skal lære mer hva som er rett og galt. 

I august fjernet jeg mandlene. Det var fryktelig vondt og sårt, men jeg er glad jeg har fått fjernet dem. Slippe å ha hovne mandler hele tiden, og ha mye halsvondt.

Jeg har begynt å bruke produkter fra forever living aktivt dette året også. Merker at aloe vera drikken gir veldig god effekt. Kan ikke huske sist jeg har gått så mye på do. Hehe! Har også fått meg en del andre favoritter som jeg bruker masse. Prøvd å selge litt produkter også, men der har jeg dessverre ikke lykkes. Håper at salget øker i 2024, så andre merker hvor gode produktene er. Planen er å bygge et team etter hvert også, men det har jeg ikke satset så masse på enda.

Jeg synes alt i alt, det har vært et veldig fint år. Gleder meg veldig til å ta fatt på 2024, og hva det har å by på.